Meet Flywaterz Campus Crush Of The Week: Badru Idris oriyomi

2 comments
It's a new week and this time our campus crush this week is a guy, he is from the faculty of social sciences department of economics, you wanna know more about him read his profile below...


1. What's your full name?
Ans: my name is Badru Idris oriyomi 

2.what's the name of your school? 
Ans: obafemi awolowo University. 

3. What's your nickname?
Ans: Duabiz 
4. How old are you?

Ans: I was born in early 90s

5. what's your favourite colour?

Ans: Ash colour

6. Department and Level?

Ans:Art and social science education(economic education) part one

7. Relationship status?

Ans:****
8. What is one thing you will never do again?

Ans: I was a stubborn child, and I will never be one again. 

9. What is the biggest lie you have ever told?

Ans: it's somehow funny, it was a year ago when I told my bro, my sis, mum nd dad, even some friends that I have gotten admission into OAU,  which I was yet to offered admission, eventually I got admitted around February. I didn't see it as a lie anyway but a belief or confidence. 

10. If someone told you you could give one person a present and your budget was unlimited–what present would you get and for whom?

Ans: my mum and it's going to be a brand new car

11.Would you rather be twice as smart or twice as happy?

Ans: twice as smart


12. What Nigerian Musician/Actor do you have a crush on

Ans: Tiwa Savage 


13. Who is your biggest crush on campus?

Ans: lol, there is this lady in our department, she is well endowed front n back.. Am sure you understand, any time she Waka pass, oh my God.. Lol

14. which would you choose,
Unlimited love or money?

Ans:MMM, it's not mavrodian stuff oo,, lol.... Money Must be Made.. Unlimited money... Owo rępętę

15. What was your greatest television show of all time?

Ans:  I don’t really have one, am a football addict... Proud Gunner


16. if you were to pick one which of these would you rather pick, Ankara or English

Ans: culture is our social heritage, I love Ankara bt I no dey wear am

17. would you ever encourage friends to read our blog?

Ans: sure, 


18. if yes or no, why?

Ans: this is a great initiative and most importantly, bloggers helping bloggers. 

19. what would u like to say to the people reading this?

Ans: when you look better, you will feel better and when you feel better, you will do better. Try your best Always and leave the rest to Jah. 

20. Facebook name, twitter handle, and instagram handle

Facebook: Badru Duabiz Idris 
Twitter: @duabiz 
Instagram:@duabiz

See more of his pictures below...








Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments

  1. Enter your comment...
    Its a good blog
    But why is it the same series of questions you ask ur respondents. Ask something different and interesting from each of your respondents.
    Thank you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for your sincere comments, we have actually added some more questions to the new series. You can check them out

      Delete

To my amazing readers, it's all about what you think, Please share your thoughts.